50 plus zeilvakanties
De zeiljachten voor de 50 plus flottieljes
de route van de 50 plus flottieljes
contact gegevens van 50 plus zeilvakanties
de sitemap voor de navigatie van 50 plus zeilvakanties
link partners van 50 plus zeilvakanties
Vliegtickets
Special Feeling sailing charters
Motorboten te huur
Luxe Vaarvakanties
50 plus zeilvakanties
Sailing yachts Greece
Overleven op Zee
Zeiljacht huren in
Zeiljachten te huur
Zeilvakanties
Flottieljezeilen
Zeiljachten te koop
Lastminute zeilvakanties
Gulet zeilvakanties
Zeilvakanties Belgie
JL charters meezeilen
Vakantie wegwijzer
Start parade
Senioren
Senioren start pagina
email
50-plusser startpagina

Welkom bij

  

50 plus zeilvakanties 

De site voor de actieve 50 plusser die van zeilen houdt !!  

© styled by HT-webdesign in 2010, all rights reserved

route van de 50+ flottieljes in Griekenland

Voorbeeldroute 7-daagse 50+ flottieljetocht.
 
DAG 1: zaterdag  Amsterdam-Preveza vliegveld-Lefkas 
Indien U dit wenst zorgen wij dat er een taxi voor U klaar staat op het vliegveld om U naar uw jacht te brengen. Als U vroeg aankomt kunt U de stad Lefkas alvast bekijken. (U kunt pas in de namiddag op uw jacht). Daarna kan er ingecheckt worden en is er gelegenheid tot inkopen.  's Avonds wordt er gezellig in een van de vele taverna’s aan de boulevard of achterafstraatjes gedineerd. 
 
DAG 2: zondag Lefkas-Spartagori 
Vandaag gaat het pal zuidwaarts door het kanaal van Lefkas naar Spartagori. Aan de noordoost kant van het eiland Meganissi zijn verschillende diepe baaien waar het prima zwemmen, snorkelen etc. is. Spartagori ligt boven tegen een berg aan met aan de voet een diepe baai. Aan de rand van de baai zijn enkele taverna's waar men ook kan afmeren. Het merendeel van de bevolking van Spartagori verdient z'n brood met het onder­houd van het eiland en huis van Onassis. 

DAG 3: maandag Spartagori- Vathi (Ithaka) 
Vanuit Spartagori door het kanaal van Meganissi naar het zuiden richting Ithaka. Helemaal verscholen achterin een diepe baai ligt Vathi. Deze hoofdstad ban het eiland Itakha was vroeger een bruisende handels stad. Tegenwoordig bruist het van het tourisme. veel schattige winkeltjes en taverna's.

DAG 4: dinsdag Vathi- Kalamos 
Vanuit Vathi noord-oost waarts zie je in de verte het eiland Kalamos. Dit eiland kan men niet missen want het ligt als een soort slapende walvis voor de kust van het vaste land. Aan de oost kant van het eiland vindt men prachtige strandjes. Het (hoofd)plaatsje Kalamos ligt heel pittoresk tegen de bergwand aangedrapeerd en is zeker de moeite van de klim naar boven waard. 

DAG 5: woensdag Kalamos- Sivota 
Vanaf Kalamos is het oostwaarts naar het eiland Lefkas. Aan de zuidkant van het eiland Lefkas ligt het kleine vissersdorpje Sivota. Achterin de door hoge bergen omringde baai bevindt zich een lange kade met diverse taverna’s en winkeltjes. Hier stap je zo van de boot af op het terras van een taverna waar 's avonds genoten kan worden van vers gevangen kreeft of een andere vissoort.   

DAG 6: donderdag Sivota- Paleros 
Vanuit Sivota is het noord-oostwaarts door het kanaal van Meganissi en langs het eiland van Onassis, of oostwaarts om het eiland van Meganissi heen, richting het vaste land naar paleros. Dit is een klein, van oorsprong landbouwers, dorpje onder aan de bergen van het vaste land ten noordoosten van Lefkas. Langs de boulevard met een mooie zandstrand bevinden zich verschillende taverna’s waar men heerlijk van de Griekse keuken kan genieten. 
 
DAG 7: vrijdag Paleros- Lefkas
Vanuit Paleros beginnen we aan de laatse dagtocht. Voordat we door het kanaal van Lefkas gaan kan er nog even lekker gezeild worden. Een mooie afsluiting van een schitterende week. U kunt natuurlijk ook voor een mooi strandje het anker uitgooien om voor de laatste keer een heerlijke duik te nemen in het azuurblauwe water. Alles kan als U maar zorgt tegen de avond in Lefkas-Marina weer af te meren. En dan het laatste avondmaal.

DAG 8: zaterdag Lefkas- Vliegveld- Amsterdam 
Na het uitchecken zit het er nu echt op. Afhankelijk van uw vertrektijd komt er een taxi voorrijden om U naar het vliegveld te brengen. Als U een late vlucht heeft, kunt U eventueel nog een brommer/auto huren en het eiland Lefkas gaan verkennen of u  nog even nagenieten op een van de vele terrasjes van Lefkas. 
 
Een goede reis naar huis en wie weet.......... tot een volgende keer.  

Route voor 50 plus flottielje, 50+zeilvakanties, 50 plus zeilvakanties, 50 plus zeilvakantie, zeilvakanties voor ouderen, zeilvakantie voor ouderen,  senioren vakanties, vakanties voor senioren, zeilvakanties voor senioren, 50 plussers, flottieljezeilen Griekenland, Griekenland, flottieljezeilen, flottieljezeilen voor ouderen, flottieljezeilen voor 50plussers, flottieljezeilen voor senioren, zeilboot huren, zeiljacht huren, zeiljacht huren voor ouderen, zeilvakanties, zeilvakantie, ouderen reizen, actieve vakanties, actieve zeilvakanties, Special Feeling sailing charters

Vliegtickets.nl

Special Feeling

Motorboten te huur

Luxe Vaarvakanties

50 plus zeilvakanties

Sailing yachts Greece

Zeilboeken

Zeiljacht huren in

Zeiljachten te huur

Zeilvakanties

Flottieljezeilen

Zeiljachten te koop

Last minute

Gulet zeilvakanties

Zeilvakanties Belgie

Jl charters meezeilen

Vakantie wegwijzer

Start parade

Senioren

Senioren start pag.

50 plus zeilvakanties


info@50pluszeilvakanties.nl

Vissershaven 8, 3846 AG Harderwijk

tel. 0341421879,  mob. 0653130752

K.v.K. 08079785

50-plusser startpag.